BELEDİYEMİZDEN HALK KÜTÜPHANEMİZE BÜYÜK DESTEK

Görele Belediyesi tarafından Halk Kütüphanesine 7 adet bilgisayar desteğinde bulunuldu.

Görele Belediyesi, her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşması, okuma alışkanlığının kazanılması ve kütüphane kültürünün gelişmesine katkı sağlayarak yaşam boyu eğitimi desteklemek amacıyla çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Belediyemizce bu kapsamda ilçe halk kütüphanemize 7 adet bilgisayar kurulumu yapılarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin araştırdıkları bilgiye anında ulaşmaları sağlanıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçemizde yıllardır hizmet veren halk kütüphanemize 7 adet bilgisayar kurulumu yaparak, çocuklarımızın ve gençlerimizin kitap ile özdeşleşerek, bilgisayar yardımı ile araştırılan bilgiye daha kolay ulaşmalarını sağladıklarını söyledi.

Görele’ye yeni bir kütüphane kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Onların en güzel eğitimi alması, araştırmacı birer birey olmaları için imkanlarımızı zorluyoruz. İlçemizdeki mevcut ilçe kütüphanemize 7 adet bilgisayar kurulumu gerçekleştirdik. Çocuklarımız ve gençlerimiz kitap ve bilgisayar yardımıyla araştırdıkları bilgiye anında ulaşmalarını sağladık. İlçemize yeni bir kütüphane yapılması girişimlerimizde devam ediyor” dedi.