BELEDİYEMİZDEN HEYELAN RİSKİNE KARŞI İSTİNAT DUVARI!

Belediyemiz planlı ve titiz çalışmalarıyla vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya devam ediyor.

Belediyemiz Hendekbaşı Mahallesi’nde bulunan ve heyelan riski taşıyan bölgelere istinat duvarı örerek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya devam ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Hendekbaşı Mahalle Muhtarı Süleyman Kalaman ile riskli bölgede incelemelerde bulunarak, çalışmaları yerinde takip etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit edecek her türlü soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Görele’de yatırım ve hizmet çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkanımız Erener, “İlçemiz Hendekbaşı Mahallesi’nde heyelan riski taşıyan bölgemizi istinat duvarı ile birlikte örerek, riski en aza indirmeye çalışıyoruz. Bunun gibi bir çok mahalle, sokak ve caddelerde çalışmalarımız devam ediyor. Görele’yi hizmet ve yatırımlarla donatarak, adından sıkça söz edilecek bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.