BELEDİYEMİZDEN HÜKÜMET KONAĞIMIZA AY YILDIZ TEMALI IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMASI

Görele Belediyesi ‘Modern bir ilçe için çalışıyoruz’ projesi kapsamında peyzaj çalışmalarını sürdürüyoruz.

Belediyemiz kamu kuruluşlarına yönelik çalışmalarına devam ederek, Hükümet Konağı önüne plan ve proje dahilinde beyaz dolamit taşından Ayyıldız yaptı. Yapılan Ayyıldız ışıklandırılarak, hercai menekşe ile renklendirildi.

Belediyemiz tarafından uygun bir şekilde Hükümet Konağı önüne yerleştirilen ay yıldızımız geceleyin farklı görüntüsüyle vatandaşlarımızı büyüledi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak peyzaj çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Kumu kuruluşlarımıza yönelik hizmet çalışmalarımızda sürüyor. Kamu kuruluşlarımızın çevre düzenlemesini belediye olarak yaptırarak, çiçeklendiriyor ve ağaçlandırıyoruz. İlçemiz meydanında bulunan Hükümet Konağımızın çevresini bu kapsamda düzenleyerek ay yıldızlı bayrağımızla süsledik. Ay yıldızımızın içini hercai menekşe ile süsleyerek, ışıklandırdık ve modern bir görünüme kavuşturduk” dedi.