BELEDİYEMİZDEN KUMYALI MAHALLEMİZE 2. ÇOCUK PARKI!

Görele Belediyesi tarafından Kumyalı Mahallesine kazandırılması planlanan ikinci ‘Çocuk Parkı ve Peyzaj’ projesi için çalışmalara başlandı.

‘Her Mahalleye Çocuk Parkı’ projesini hayata geçirerek, ilçenin neredeyse tüm mahallesine çocuk parkı kazandıran Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kumyalı Mahallesine ikinci ‘Çocuk Parkı ve Peyzaj’ projesini kazandırmak için harekete geçti.

Kumyalı Mahallesi Dereiçi Sokakta hayata geçirilmesi planlanan çocuk parkı ve peyzaj projesinin içerisinde ailelerin oturabilmeleri kamelya, çeşme, bisiklet parkuru ve kum havuzu bulunuyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçenin en büyük mahallesi olan Kumyalı Mahallesine ikinci çocuk parkı kazandırılması için çalışmalara başlandığını müjdeledi.

Kumyalı Mahallesine yeni çocuk parkının hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Çocuklarımıza yeni bir müjde. Kumyalı Mahallemiz kısa zamanda yeni bir çocuk parkına daha kavuşuyor. Dereiçi Sokakta başlattığımız projemizin içerisinde ailelerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri kamelyalar, çeşme, bisiklet parkuru ve kum havuzu bulunuyor. Kısa zamanda halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunmayı planladığımız ‘Çocuk Parkı ve Peyzaj Projemiz’ ilçemize hayırlı olsun” dedi.