BELEDİYEMİZDEN ÖRNEK ALINACAK BİR HİZMET DAHA!

Hayata geçirdiği insan odaklı hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçede yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, uygulamaya koyduğu düzenli ev temizliği hizmetlerini camilerimizde de başlattı.

Sosyal sorumluluk projeleriyle Görele halkına hizmet etmeye devam eden Başkanımız Erener, belediyemiz bünyesine kattığı “Sosyal Hizmetler Birimi” ekipleri tarafından yaşlı ve kendi işlerini göremez ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik, uygulamaya koyduğu düzenli ev temizliği hizmetini periyodik olarak camilerimizde de sürdürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ibadethanelerin temizliğine de önem verdiklerinin altını çizerek, “Sınırlarımız içinde yer alan bütün camilerin temizliği bizim için önem arz etmektedir. Biliyorsunuz İslam, temizlik dinidir. ‘Temizlik İmandandır’ düsturuna uygun olacak şekilde camilerimizi temizlemek niyetindeyiz. Belediyemiz bünyesine kattığımız
“Sosyal Hizmetler Birimi” ekiplerinin endüstriyel anlamda tüm temizlik donanımları mevcuttur” dedi.

Periyodik olarak evde başlattığımız evde temizlik hizmetlerini camilerde de sürdürdüklerini ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Ekiplerimiz camilerimizin iç mekan temizliğinin yanı sıra dış mekanda da camilerin park ve bahçelerinin temizliğini yapmaktadırlar. Periyodik olarak temizlik çalışmalarımızı sürdürüp, vatandaşlarımızın temiz bir ortamda ibadetlerini yapmalarını sağlayacağız.