BELEDİYEMİZDEN ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA KURAN TİLAVETİ

Belediyemiz tarafından şehitlerimizin ruhuna kurani kerim tilaveti okundu.

Mustafa Kuloğlu Şehitlik camisinde 2008 yilinda kurani kerimi güzel okuma dünya şampiyonu Kurra Hafız Nurosmaniye cami imam hatibi Fatih Kaya, Ümraniye Medine cami müezzini Ahmet Kayaci ve Şehitlik cami imam hatibi Şenol Yılmaz dinleyicilere kurani kerim keyfi yaşattı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, şahadet makamına eren şehitlerimizin aziz ruhlarına yad edilen bu gecenin mübarek bir geceye de vesile oldugunu söyledi.

Başkanimiz Erener, “Milletinizin refahı ve huzuru, vatanımızın bekası için bedenini siper eden aziz sehitlerimizin ruhlarına vatandaşlarımızın teşrifleriyle kuranı kerim tilaveti programı tertip ederek, şehitlerimizin ruhuna hediye ettik. Ben şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet ailelerine ise sabir ihsan ediyorum. Bizi kırmayıp buraya kadar gelen hocalarıma ve bu programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programa Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Gençlik Kollari Başkani Onurhan Yilmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, belediye meclis üyelerimiz, diğer daire amirleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.