BELEDİYEMİZE KAZANDIRILAN ARAZÖZ ARACI FİLOMUZDA YERİNİ ALDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in girişimleriyle belediyemiz araç filozuna bir araç daha kazandırıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemiz hizmetlerinden kullanılmak üzere Su Tankeri ve Distribütörü (Arazöz) aracı hibe edildi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçemize getirilen aracı inceleyerek, aracın ilçeye kazandırılmasında emeği bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e teşekkür etti.

Belediye araç filozu genişletmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemizin ihtiyacı olan bir aracı daha araç filomuza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, ilçemize yeni aracımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.