BELEDİYEMİZİN FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ İNŞAAT MÜHENDİSİ SERKAN ÇINAR, HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI İÇİN GÖREVLENDİRİLDİ.

Görele Belediyesi Fen İşleri Müdürümüz İnşaat Mühendisi Serkan Çınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde hasar tespit çalışmalarına katılmak için görevlendirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından görevlendirilen Giresunlu mühendis, mimar ve teknikerlerin arasında yer alan Belediyemizin Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Serkan Çınar, hasar tespit çalışmaları kapsamında Hatay’da bulunuyor.

Fen İşleri Müdürümüz İnşaat Mühendisi Serkan Çınar’a bu önemli görevinde başarılar diliyoruz.