Bir Gün Değil Her Gün Yanlarındayız!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla düzenlenen konferansta engelli vatandaşlarla bir araya geldi.Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Omurilik Felçliler Derneği Başkanı Asiye Divli’ye çiçek takdim ederek, engelli vatandaşlara karanfil dağıttı.Engelli vatandaşlarla bir bir ilgilenen Başkanımız Erener, onların istek ve taleplerini dinleyerek, not aldı.

Başkanımız Erener, belediye olarak engelli vatandaşların her zaman destekçileri olduklarını belirterek, Bizler Görele Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin hayata pozitif bakması ve sosyal hayatın içinde olması gerektiğine inanıyor ve yaptıkları tüm çalışmaları destekliyoruz.

Bu anlamda, engelli vatandaşlara acıma duyguları ile yaklaşmak yerine, onların hayatını kolaylaştıracak ve toplumdan uzaklaşmamalarını sağlayacak hizmetlerin geliştirilmesini esas alıyor, her zaman onların destekçisi olmaya çalışıyoruz. Onları sadece bir gün değil, her gün hatırlıyor, yanlarında oluyoruz.

Bu duygularla tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.