BİR MAĞDURİYETE DAHA SON VERİYORUZ!

Belediyemizce Sayfiye Mahallemizde yıllardır kapalı olan yolun vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için çalışma başlatıldı.

Belediyemiz yıllardır çözülemeyen bir soruna daha el atarak, Sayfiye Mahallesi için büyük önem taşıyan bağlantı yolunu vatandaşlarımızın hizmetine açtı. Böylelikle Belediyemiz Sayfiye Mahallesi Şehit İbrahim Öner Sokak ile Kemal Namazcı sokağın birbirine bağlantısını yaparak büyük bir mağduriyete de son vermiş oldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Başkan Yardımcımız Halil Ekiz ve Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıllardır vatandaşlarımızın beklediği merkeze bağlantısı olan iki önemli aşamanın tamamlanma yolunda olduğunu söyledi.

Yıllardır Sayfiye Mahallesinin ulaşımında büyük zorluklar yaşatan Şehit İbrahim Öner Sokak ile Kemal Namazcı sokağın birbirine bağlantısını yaptıklarını ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Sayfiye Mahallemizin merkeze ulaşımı için büyük rol oynayan iki yolun bağlantısı hakkında ivedi bir şekilde karar alarak, hem Sayfiye Mahallesi vatandaşlarımızın, hem de ulaşımın çok rahat bir seviyeye indirilmesiyle, Şehit İbrahim Öner Sokak ile Kemal Namazcı sokağın uzun bir süredir tamamlanamayan bağlantı çalışmalarına başlandı. Gerekli çevre düzenlemelerinin ardından yolumuz kısa sürede hizmete girecektir. Sayfiye Mahallemize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun”