BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Başkanımız Erener, burada partililer ve vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile de bir araya gelen Başkanımız Erener, burada yaptığı konuşmada, “Bizler büyük bir aileyiz” dedi.

Her zaman sorun üreten değil, sorun çözen kurumlar olduklarını belirten Başkanımız Erener, “Ben belediye olarak AK Partinin adına yakışır AK belediyeciliği Görele’de sürdürme niyetindeyiz. Varımızla, yoğumuzla beraber bir ekip olarak partimize, insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Olağanüstü halden geçiyoruz, istikrar mücadelesi veriyoruz ama en önemlisi biz büyük bir devletiz” dedi.