BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti Görele 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti Görele 6. Olağan Kongresinde vatandaşlarımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız Tolga Erener, katılanları bir bir selamladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, burada yaptığı konuşmada, eski başkan Tayfun Emecen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni başkan Kamil Ok’a yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti’nin Türkiye geneline yaydığı hizmetlerine devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Üç yıla yakın bir zamandan beri Tayfun Emecen kardeşimin başkanlığında yönetim kurulu üyelerimizle beraber gayet güzel, samimi bir şekilde bu memlekete hizmet için el ele verdik ve götürdük. Allah hepsinden razı olsun. Emir demiri keser. Bize ne görev verilirse verilsin dostluğumuz ve dava arkadaşlığımız bakidir. Bir her zaman kol kola yürüyeceğiz. Çünkü bu parti birbirini hiç satmadı. Görele’de bir başarı varsa birlik beraberliğimizden, samimi oluşumuzdan kaynaklandı. Çok şeyler söylediler, çok üzerimize geldiler ama her şeyin üstesinden gelmesini de bildik. Biz bu hizmetleri yaparken başta Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk’e, geçmiş milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, bu partinin kurucu üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimizden Allah razı olsun. Biz büyük bir aileyiz. Daha yolumuz uzun” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, daha sonra Eski İlçe Başkanı Tayfun Emecen’e ilçeye hizmetlerinden dolayı plaket ve Görele resimli tablo hediye etti.