BOZCAALİ MAHALLEMİZDE BETONLAMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla Bozcaali Mahallemizin ana yolunda başlatılan betonlama çalışmalarımız devam ediyor.

Görele Belediyesi mahalle yollarımızda başlattığı betonlama hamlesiyle hem mağduriyetleri gidermeye hem de trafik akışını rahatlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, ilçemizin büyük mahallelerinden olan Bozcaali Mahallesine de el uzatarak, mahallemizin ana yolunda betonlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, bıkmadan, yorulmadan, hizmet anlayışlarından ödün vermeden çalıştıklarını söyledi.

Bozcaali Mahallesinin ana yolunda betonlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Her mahallemizde değişimi yaşatıyoruz. Aynı özveriyle çalışarak, mahallelerimiz için tüm imkanları seferber ediyoruz. Bu kapsamda Bozcaali Mahallemizin ana yolunda betonlama çalışmalarımız sürüyor. Yolumuzu en kısa zamanda tamamlayıp, ulaşıma açacağız. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.