BOZCAALİ MAHALLEMİZİN ANAYOLUNDA TESVİYE ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

Görele Belediyesi tarafından Bozcaali Mahallesi anayolda asfaltlama çalışmaları öncesi yol düzenleme, genişletme ve tesviye çalışmalarına başlandı.

Ulaşımın rahatlatılması, halkın her alanda mağduriyetinin giderilmesi anlamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, Bozcaali Mahallesi Anayolda yol düzenleme, genişletme ve tesviye çalışmalarına başladı. Tesviye çalışmalarının ardından Haydarlı Karayanlı sapağından Kovan taşına kadarki 2 kilometrelik yol asfaltlanacak.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, hizmet çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, Sayfiye, Çeşmebaşı ve Hürriyet Mahalleleri ile Terziali, Tepeköy, Ataköy, Menteşe, Dereboyu ve Dikmen köylerinin kullandığı 1,5 kilometrelik yeni yolda asfaltlama çalışmalarının ardından Bozcaali Mahallesi anayolda 2 kilometrelik asfaltlama çalışmaları öncesi tesviye çalışmalarına başlandığını söyledi.

Bozcaali Mahallesindeki yol çalışmalarının tamamlandığında büyük bir mağduriyete son vereceklerini ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Haydarlı Karayanlı sapağından Kovan taşına kadar sürdüreceğimiz asfaltlama çalışmalarımız öncesi tesviye çalışmalarına başladık. Yolumuzun alt yapısını yeniledik. Kanallarımızı açtık. Yolumuza geçiş büzleri attık. Yolumuzu genişlettik ve tesviye çalışmalarına da başladık. Böylelikle büyük bir sorunu daha bertaraf etmek için kolları sıvadık. Hizmet yolunda hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.