BU SEFERKİ HİZMET ADRESİMİZ ÇEŞMEBAŞI MAHALLESİ OLDU!

Görele Belediyesi yol çalışmaları kapsamında yıllardır faal olmayan Çeşmebaşı ve Hürriyet mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunu kullanılır hale getirerek, büyük bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.

Ulaşımın kolaylaştırılması ve daha rahat sağlanması amacıyla yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemizin, bu seferki adresi Çeşmebaşı Mahallesi oldu. Belediyemiz muhtar Can Şahin ve mahalleli eşliğinde Çeşmebaşı Mahallesi’nde yıllardır kullanılmayan bağlantı yolunu betonlayarak, Hürriyet Mahallesine bağlantısını gerçekleştirdi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, göreve geldiği günden bu yana halkın sorunlarını ele alarak, bu alanda hizmetlerini sürdürdüklerini söyledi.

Yıllardır ulaşım alanında sıkıntı yaratan önemli bir sorunu işlenir bir hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Başkanımız Erener, “Yıllardır Çeşmebaşı ve Hürriyet Mahallelerimizi birbirine bağlayan fakat faal olarak kullanılmayan bağlantı yolumuzu betonlayarak işlenir bir hale getirdik. Böylelikle muhtar Can Şahin ve mahallelilerimizin destekleriyle önemli bir sorunu bertaraf etmiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.