BÜYÜK BİR YOL SIKINTISI DAHA GİDERİLİYOR.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatıyla Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu Deresi Mevkisindeki yol sıkıntısı sona eriyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yıllardır yol sorunu çeken Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu Deresi mevkisinde bulunan yol çilesini bitiriyor.

Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandığında yıllardır süre gelen mağduriyet son bulacağı gibi, yolun Sağlık, Karadere, Maksutlu ve Haydarlı köylerine de bağlantısı yapılmış olacak

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, çalışmalarla alakalı olarak bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Erener, halkın sıkıntı çektiği her alanı çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirterek, “Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu deresi mevkisindeki yıllardır büyük sorun olan bir sıkıntıyı daha bertaraf etmek için kolları sıvadık. Belediye hizmetlerimiz son sürat devam ediyor. Şehrimizin her köşesinde çalışmalarımızı büyük küçük demeden sürdürüyoruz. Amacımız Görele’ye hizmet, halkımıza modern bir şehir sunmaktır. Her mahallemizin elbette ki çeşitli sorunları var. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürerek, bunun bilincinde hareket ediyoruz. Hedefimiz her mahalleye hizmet götürerek, sıkıntıları çözüme kavuşturmaktır. Bu sıkıntılardan bir tanesi olan ve yıllardır yapılamayan bir hizmeti daha yaparak, Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu Deresi mevkimizin yolunu halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımıza başladık. Yolumuzun Sağlık, Karadere, Mahsutlu ve Haydarlı köylerine bağlantısını da yapacağız” dedi.