Çanakkale kahramanlarımızı, Kahramanlık Türküleriyle andık.

Belediyemiz tarafından ’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ olması dolayısıyla Kahramanlık Türküsü konseri verildi.

Belediyemiz Musiki Cemiyeti tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde verilen konser izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Belediye Başkanımız Ahmet Süleymanoğlu, “Çanakkale Zaferi’nde yaşanan kahramanlıkları Kahramanlık Türküleriyle bize aktaran ve duygusal anlar yaşatan koru üyelerine ve orkestraya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye olarak kültürel faaliyetlere devam edeceklerini aktaran Belediye Başkanımız Ahmet Süleymanoğlu, “Salonumuz birçok etkinliklerde bize küçük geliyor. İnşallah daha büyük organizasyonlar yapabilmek için ilçemize daha büyük bir kültür merkezi kazandırmak niyetindeyiz. İnşallah nasip olur bu gibi etkinliklerimizi daha geniş ve ferah bir ortamda yaparız. Buraya katılımlarınız için siz değerli misafirlerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.