“ÇEVRECİ DOSTLAR” GÖRELE’DE ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU

Görele Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Görele Belediyesi tarafından Giresun Belediyesi Şehir Tiyatro ekibince sahnelenen “Çevreci Dostlar” adlı çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde sahnelenen oyunda çocuklarımıza çevre bilinci, genel temizlik ve korona virüs önlemleri müzikler eşliğinde eğlenceli bir şekilde aktarıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, çocuklarımızla birlikte tiyatroyu izleyerek, belediye olarak çocuklarımızı tiyatro oyunlarıyla bilinçlendirmeye ve eğitmeye devam ettiklerini söyledi.

Çevre bilincinin kapsamlı bir şekilde aşılanması gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Çevreci Dostlar” isimli çocuk oyununu ilçemizde sahnelendi. Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu‘na, oyuncularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.