Daha Güçlü Bir Görele İçin Birlik Oldular!

Görele’ye hizmet anlamında çağ atlatan ve Görele’de değişimin yüzü olan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İstanbul’da Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

İşi, gücü sadece Görele olan Belediye Başkanımız Tolga Erener, daha güçlü bir Görele için neler yapılabilir, Görele’

ye neler kazandırılabilir düşüncesiyle hareket ederek, İstanbul’da faaliyet gösteren Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen toplantıya katılarak, dernek başkanlarıyla bir araya geldi.Belediye Başkanımız Erener, yeni bir Görele için hedeflerinin ilçe nüfusunu 20 Bin’in üzerine çıkarmak olduğunu belirterek, dernek başkanlarından destek istedi.

Hizmet anlamında aldığımız dualarla yollarına emin adımlarla devam ettiklerini ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:?Büyük oranda piyasa borcu olan belediyemizi alt yapı, parke çalışmaları, itfaiye teşkilatı, sosyal alanların gibi birçok hizmetlerin yapımı ile belediyemizi bir kuruş borçlandırmadık. Bu yönetimle birlikte çok güzel işler başardık. Yapılacak olan projelerimizle birlikte bir yıl sonra daha farklı bir Görele göreceksiniz buna emin olun. Görele Belediyesi belediye olalı böyle hizmet almadı. Bundan sonraki faaliyetlerimiz daha sıkı olacak. Çünkü Belediye Başkanı olurken de söylemiştim.

Görele ile İstanbul’u kaynaştırmadan bir şeyler eksik kalıyor. Bu iş olmuyor. İşin açıkçası İstanbul’suz Görele olmuyor. Ben şuna inanıyorum ki İstanbul ve diğer illerdeki hemşerilerimizin desteğiyle birlikte Görele çok daha güzel hizmetler alacaktır. Ben emeği gecen başta Görele Dernekler Birliği Federasyonu (GÖRFED) Başkanı Birol Kardaş olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum”Görele Dernekler Birliği Federasyonu (Görfed) Başkanı Birol Kardaş ise, Görele’de artık karamsarlığın yerini hizmetlere bıraktığını kaydederek “Her Görele’ye geldiğimde gelişen ve değişen Görele görüyoruz. Bizler aşırı borç yüküyle devralınan bir belediyenin ilçeye ne faydası olur diye karamsar düşünürken, hakikatten mükemmel hizmetler gördük.

Dernek olarak bizde elimizden gelen ne varsa ilçemize vermeye çalışıyoruz. Görele için uğraşıyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde aşamayacağımız engel yoktur. Bizler ilçe yöneticilerinin her zaman yanındayız. Onların ne isteği olursa emir telaki edeceğiz. Bundan sonraki süreçlerde

Görelemiz için her daim bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.