DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN TİLAVETİ OKUTULDU.

Görele Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için kuran tilaveti okutuldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve siyasi parti temsilcileri ve diğer daire amirleri ile birlikte Görele Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.

Öğlen namazından sonra Hasanağa Merkez camisinde demokrasi şehitlerimiz için kuran tilaveti okutularak, Belediye Başkanımız Tolga Erener ve İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş tarafından vatandaşlarımıza pilav ikramında bulunuldu.

Başkanımız Erener, 15 Temmuz’da ülkenin çok ciddi bir badire atlattığını söyledi.

Milletin milli iradesi ve gücü sayesinde demokrasi ve cumhuriyetimize yönelik darbe girişiminin engellendiğini belirten Başkanımız Erener, “Ülkemiz, vatanımız ve demokrasimiz 15 Temmuz’da büyük bir sıkıntıdan dönmüştür. Milli irade ve güç sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelindiği gibi o günde cumhuriyetimize ve demokrasimize yönelik yapılan darbe oyununu bozduk. Her daim olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstererek, bir öldük, bin dirildik. Ben 15 Temmuz’da göğsünü kurşunlara karşı siper ederek, tankların altına yatarak demokrasiye ve cumhuriyetine sahip çıkan şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.