Dev Üst Yapı Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz!

Belediyemiz tarafından 30 Bin Metrekarelik alanda başlatılan dev üst yapı çalışmalarımız Hasan Ali Yücel Caddesi’nden devam ediyor.

Görele Belediyemizce ihalesi tamamlanarak, ilçenin Sayfiye Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nden başlayıp, Soğuksu Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi’nde tamamlanacak olan 30 Bin metrekarelik dev parke taşı döşeme çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.İlçeyi modern bir yapıya kavuşturmak ve insanların rahatça dolaşabileceği sosyal alanlar yaratmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Görele Belediyesi, dev hizmetin çalışmalarını Hasan Ali Yücel Caddesi?nden sürdürüyor.Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları incelemelerde bulunarak, 30 Bin metrekarelik alana yapılacak olan parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Görele’yi kötü görüntüsünden modern bir görüntüye kavuşturmak için alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına da başlandığını belirten Başkanımız Erener, şunları kaydetti:”İlçemizi modern bir yapıya kavuşturmak, insanların rahatça dolaşabileceği alanlar yaratmak için 30 Bin metrekarelik alanda başlattığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Üst yapı çalışmalarımız nedeniyle bozulan yollarımızı modern parke taşı döşeme çalışmalarımızla güzelleştiriyoruz. Üst yapı çalışmalarımıza başladığımız bazı alanları trafiğe de kapatarak, insanların huzur içinde rahatça dolaşabileceği alanlar yaratacağız.

Bu çalışmalarımızda halkımızın da gerekli hassasiyeti göstermelerini istiyoruz” dedi.