EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2016-2017 eğitim yılında çeşitli kurslarda ortaya çıkarılan ürünlerin yer aldığı yılsonu sergisinin açılışını yaparak, kursiyerler tarafından yıl boyunca büyük bir özveriyle emek harcanan ürünleri inceledi.

Kursiyerlerin el emeği, göz nuruyla işlenmiş eserlerini eşi Fatmagül Erener ile birlikte tek tek dolaşarak inceleyen Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kursiyerleri tebrik etti.

Başkanımız Erener, burada yaptığı konuşmada, uzun bir uğraşın sonucunda el emeği, göz nuru eserleri görme fırsatı bulduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bizde belediye olarak bu güne kadar yapılmış olan tüm faaliyetlerde sizlere destek olmaya çalıştık ve gayret ettik. Açılmış olan kurslarınıza da iştirak etmeye çalıştık. Resmi açılışı henüz yapılmamasına rağmen bu güne özel açılışımızı yeni binamız Halk Eğitim Binamızda açıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Milletvekillerimiz, ilçe başkanımız, il genel meclis üyelerimizle beraber mücadele ederek, çok derin, çok çetin yollardan geçerek, önemli bir hizmeti Görele’ye kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bunu söylemekte fayda buluyorum. Çünkü söz konusu binamız bırakın ilçeyi illerde bile olmayan bir büyüklükte, teknolojide yapılmış gayet güzel bir hizmettir. Görele’ye feda olsun. Ben bu kapsamda Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli başta olmak üzere Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’e çok teşekkür ediyorum”