ELDE EDİLEN GELİR MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLANDI.

Görele Belediyesi Yaz Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen kermes ve resim sergisinden elde edilen 5 Bin 50 liralık gelir Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener ve İzmir’de terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda olası bir faciayı önleyen kahraman şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’in katılımlarıyla Görele Belediyesi Yaz Okulu öğrencilerimiz tarafından düzenlenen kermes ve resim sergisinden 5 Bin 50 liralık gelir elde edildi.

Görele Belediyesi Yaz Okulu öğrencilerimiz, elde ettikleri 5 Bin 50 Liralık geliri Belediye Başkanımız Tolga Erener, Yaz Okulu öğretmenlerimizden Asuman Yılmaz eşliğinde Halk Bankasından Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, öğrencilerimizi kutlayarak, çok büyük bir işe imza attıklarını söyledi.

Görele Belediyesi Yaz Okulu öğrencilerinin Mehmetçik Vakfına bağış için kermes ve resim sergisi düzenlediklerini hatırlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Ben öğrencilerimizi bu düşüncelerinden dolayı kutluyorum. Bence çok büyük bir işe imza attılar. Halkımızın da kermes ve resim sergimize gösterdikleri ilgi bizleri oldukça memnun etti. Kermes ve resim sergimizden toplamda 5 Bin 50 Liralık gelir elde edildi. Kermes ve sergimize İzmir’de terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda olası bir faciayı önleyen kahraman şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’de teşrif etti. Kendisine ricamızı kırmadığı için teşekkür ediyor, şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.