ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ARAÇ PARK YERİ OLUŞTURULDU

Görele Belediyesi tarafından engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla, kentin önemli noktasına özel engelli araç parkı yeri oluşturuldu.

Cumhuriyet Meydanı Halk Bankası yanında oluşturulan engelli araç park yeri ile engelli vatandaşlarımız araçlarını gönül rahatlığıyla park edebilecekler.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için kentin her noktasını engelli vatandaşlarımıza yönelik dizayn ettiklerini söyledi.

Engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Bizde belediye olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizde yaptığımız her hizmeti engelli kardeşlerimizi düşünerek gerçekleştiriyoruz. Engelli vatandaşlarımız için gerekli çalışmalarımız devam edecektir. Engelli kardeşlerimiz, onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler” dedi.