ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Engelliler Haftası olması dolayısıyla Omurilik Felçliler Derneğini ziyaret etti.

Engelli vatandaşların haftasını kutlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, onlar istek ve sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak engelli vatandaşların her zaman destekçisi olduklarını söyledi.

Görele Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayata pozitif bakması ve sosyal hayatın içinde olması gerektiğine inandıklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Yaptıkları tüm çalışmaları destekliyoruz. Bu anlamda engelli vatandaşlara acıma duygularıyla yaklaşmak yerine onların hayatını kolaylaştıracak ve toplumdan uzaklaşmamalarını sağlayacak hizmetlerin geliştirilmesini esas alıyor, her zaman onların destekçisi olmaya çalışıyoruz. Onları sadece bir gün değil, her gün hatırlıyor, yanlarında oluyoruz. Bu duygularla tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, tüm engelli vatandaşlarımız adına Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Görele Şubesi Başkanı Asiye Divli’ye çiçek takdim etti.