ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ olması dolayısıyla genel merkezi Görele’de bulunan Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği’ni ziyaret ederek, engelli vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Engelli vatandaşlarımıza karanfil veren Belediye Başkanımız Tolga Erener, onların istek ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak engelli vatandaşların sosyal anlamda sıkıntı çekmemeleri için birçok faaliyet yürüttüklerini söyledi.

Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını da belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Hayatta herkesin birer engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. Bizler Görele Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin hayata pozitif bakması ve sosyal hayatın içinde olması gerektiğine inanıyor ve yaptıkları tüm çalışmaları destekliyoruz. Ben tüm engelli kardeşlerimizin ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Ziyaretinden ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkür eden Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Asiye Divli ise, Dernek olarak 2022 yılı içerisinde 58 adet manuel sandalye, 11 adet akülü sandalye ve 5 adet hasta yatağı yardımında bulunduklarını söyledi.

Divli ayrıca, 106 engeli vatandaşa giysi ve gıda yardımında bulunduklarını da ifade etti.