ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK…

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte Görele Omurilik Felçliler Derneğini ziyaret ederek, burada engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Engelli vatandaşlarla sohbet eden Başkanımız Erener, sorun ve sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Belediye olarak engelli vatandaşlara yönelik çok güzel işlere imza attıklarını, projeler geliştirdiklerini belirten Başkanımız Erener, “Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde engelli vatandaşlarımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Kimimiz doğuştan kimimiz sonradan engelli oluyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Sosyal hayatta çekmiş olduğunuz zorlukları görüyoruz. Belediye olarak bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle biliyorsunuz kaldırımlarda çok büyük sıkıntılar vardı. Sahil tarafına geçerken çok büyük bir sıkıntı vardı. Bunlara bir nebze olsun çözüm olduk. Bundan sonra da dediğimiz gibi sizin için ne yapabilirsek sizin yanınızdayız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.