Erener’le Yeni Bir Hizmet Daha Geliyor!

Bir dizi temaslar için İstanbul?da bulunan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, yakında Görele’ye kazandırılması planlanan balıkhane ve yöresel ürünler satış pazarı ile ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Başkanımız Erener, Görele’ye kazandırılması planlanan balıkhane ve yöresel ürünler satış pazarı konusunda Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduk. O konuda kendilerinden bizlere destek olmalarını istedik. Onlarda her türlü konuda bizlere destek vereceklerini aktardılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Görele’ye hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. İlçemiz her şeyin güzeline layık düşüncesiyle hareket ediyoruz, dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise, Görele Belediye Başkanımızın ziyaretinden memnuniyet duydum. İlçemizde çok sayıda Göreleli kardeşlerimiz yaşıyor. Bende Görele’ye gittim. Onları doğdukları yerlerde ziyaret ettim. Bu sebepten dolayı her iki ilçe belediyelerinin yakın ilişkilerini önemsiyorum. Elimizden ne gelirse yapmaya da hazırız, dedi.

Başkanımız Erener, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’

a ziyaret anısına lale motifli tablo ve yöresel hediyeler takdim etti.