ESENYURT BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ İLE COŞTU!

Şirin İlçemiz Görele’nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü İstanbul Esenyurt’ta birlik ve beraberlik gecesi ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Görele Dernekleri Federasyonu ve Esenyurt Giresunlular Derneği ile ortaklaşa düzenlenen Görele’nin Kurtuluş günü programı büyük bir katılım ile Esenyurt Kültür Merkezi’nde kutlandı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in de katıldığı kurtuluş gününde ilçemizin yöresel ürünleri olan Görele Kesme Pastası, Görele Dondurması davetlilere ikram edildi.

Başkanımız Erener burada yaptığı konuşmada Esenyurt Belediyesi Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’na, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve Federasyon Başkanı Birol Kardaş olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, “Görelemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümünü ilçemizde olduğu gibi Esenyurt’ta da büyük bir coşkuyla kutladık. Bu vesile ile birlikte Göreleli hemşerilerimizle buluşup hasret giderme ortamı bulduk. Ben bu birlik ve beraberlik gecesinde emeği bulunan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve Federasyon Başkanı Birol Kardaş olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Musa Ada’nın sunduğu program İbrahim Can, Elifçe, Yasin Yeşil, Hamit Çiçek, Hüseyin Çınar, Ali Gedik, Baransel, Yaşar Reis ve folklor ekibi sahne almasının ardından sona erdi.

Programa Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Federasyon Başkanı Birol Kardaş başta olmak üzere İstanbul Milletvekili hemşerimiz Hasan Turan ve Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’de katıldı.