ESKİ MİLLETVEKİLİMİZ KARADENİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Eski Giresun Milletvekilimiz Göreleli hemşerimiz Mehmet Ali Karadeniz (82), memleketi Görele’de toprağa verildi.

Karadeniz için, Cumhuriyet Meydanında öğle namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Karadeniz ailesinin adına yaptığı konuşmada, cenazeye katılan herkese teşekkür etti.

Görele’nin önemli bir değerini daha kaybettiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Çok iyi bir insandı. Hiçbir zaman kibarlığı elden bırakmadı. Hepimizin üzerinde büyük hakkı var. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

Karadeniz’in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Türkelli Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

ESKİ MİLLETVEKİLİMİZ KARADENİZ KİMDİR?

Görele’de 1937 yılında doğan Karadeniz, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun oldu. İsveç, İngiltere, Romanya ve Almanya’da mesleki ihtisasını gerçekleştiren Karadeniz, Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü görevinde bulundu.

1. Dönem Giresun Milletvekili olarak Meclise giren Karadeniz, evli ve 4 çocuk babasıydı.