ESKİYEN SU ŞEBEKE HATLARINI YENİLERİYLE DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ!

Belediyemizce eskiyen ana su şebekelerimizi, yenileri ile değiştirmeye devam ediyoruz.

Belediyemiz tarafından başlatılan altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, yıllardır hiç değiştirilmeyen ve eskiyen ana su şebeke borularını yenileriyle değiştirmeye devam ediyoruz.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, şehrin birçok bölgesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Eskiyen ana su şebeke borularının yenileriyle değiştirildiğini belirten Başkanımız Erener, “Şehrimizin içme suyu şebeke hattı borularını yenileriyle değiştirmeye devam ediyoruz. bu kapsamdaki çalışmalarımızın neredeyse sonuna geldik. Şehir merkezimiz başta olmak üzere bir çok mahallelerimizde bu sorunumuzu çözdük. Bu çalışmalarımız nedeniyle bir çok mahalle ve sokaklarımıza geçici süreyle su veremiyoruz fakat halkımızdan duyarlılık bekliyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı özür diliyoruz” dedi.