“EYÜP YILMAZ” HALI SAHA FUTBOL TURNUVAMIZ BAŞLADI!

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve emekli öğretmen merhum Eyüp Yılmaz’ın isminin ölümsüzleştirileceği ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’ başladı.

Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvasının birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi için Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti İlçe Başkanı Tayfun Emecen ve Görelespor Kulüp Başkanı Serhat Durukan, Turnuva Hakemlerimizden Hikmet Dikbaş’ın katılımıyla pasta kesildi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener ve emekli öğretmen merhum Eyüp Yılmaz’ın oğlu Şafak Yılmaz’ın başlama vuruşuyla start alan turnuvada toplam 26 takım yer alıyor.

Turnuvada Görele’de yıllardır futbol camiasının içinde olan ve büyük emekleri bulunan emekli öğretmen merhum Eyüp Yılmaz’ın isminin ölümsüzleştirilmesi amaçlanıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele sporuna ve futboluna çeşitli zamanlarda ve şekillerde kimi duayen, kimi spor dostu, kimi idareci olarak gönül vermiştir. Bizlerde bu anlamda belediye olarak düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvasına Görele’nin önemli bir değeri, ilçe futboluyla ilgili olan ve büyük emekleri bulunan Eyüp Yılmaz’ın ismini verdik. İnşallah bu vesileyle Eyüp hocamızın ismi ölümsüzleştirilecektir” dedi.

Amaçlarının Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvası sayesinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu da belirten Erener, “Takımlar arasında kimi zaman tatlı çekişmeler yaşansa da yine de birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini umduğumuz, asıl amacımızın da bu doğrultuda olduğu bir turnuva hedefledik. Spor demek kardeşlik demektir, spor demek dostluk demektir, kaynaşma, birlik, beraberlik demektir. Bu bağlamda takım oyuncularımız ve taraftarlarımızdan da beklentimiz tüm sporseverlere örnek bir futbol karşılaşmaları, sergilemeleri yönünde olacaktır. Her takıma ayrı ayrı başarılar diliyor, emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Meclis Üyelerimiz Ömer Öztürk, Metin Pampal, Mustafa Çınar’ın da katıldığı turnuvamıza vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Turnuvamızın hakemliğini ise tecrübeleriyle Hikmet Dikbaş, Haluk Dede ve Tugay Çam üstlendi.