EYÜP YILMAZ HALI SAHA FUTBOL TURNUVAMIZIN KURALARI ÇEKİLDİ!

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenleneceği ve emekli öğretmen merhum Eyüp Yılmaz’ın isminin ölümsüzleştirileceği ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’nın kuraları çekildi.

Görele Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan kura çekimine Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in yanı sıra her takımdan birer temsilci katıldı.

Toplam 26 takımın yer alacağı turnuvada emekli öğretmen merhum Eyüp Yılmaz’ın isminin ölümsüzleştirilmesi amaçlanıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele sporuna ve futboluna çeşitli zamanlarda ve şekillerde kimi duayen, kimi spor dostu, kimi idareci olarak gönül vermiştir. Bizlerde bu anlamda belediye olarak düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvasına Görele’nin önemli bir değeri olan Eyüp Yılmaz’ın ismini verdik. İnşallah bu vesileyle Eyüp hocamızın ismi ölümsüzleştirilecektir” dedi.

Amaçlarının Eyüp Yılmaz Halı Saha Futbol Turnuvası sayesinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu da belirten Erener, “Takımlar arasında kimi zaman tatlı çekişmeler yaşansa da yine de birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini umduğumuz, asıl amacımızın da bu doğrultuda olduğu bir turnuva hedefledik. Spor demek kardeşlik demektir, spor demek dostluk demektir, kaynaşma, birlik, beraberlik demektir. Bu bağlamda takım oyuncularımız ve taraftarlarımızdan da beklentimiz tüm sporseverlere örnek bir futbol karşılaşmaları, sergilemeleri yönünde olacaktır. Ben emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çekilen kura sonucunda A Grubunda Ersan Pen, Tepebaşıspor, Otagar Deniz Taksi, Kırmızı Şimşekler, G1 Mağazası, Sayfiye Gençlikspor, B Grubunda Tavacı İletişim, Somuncu İnşaat, GUBYO, Görele Pastanesi, Ünlü Şarküteri, Kumyalı, C Grubunda Adliyespor, Jandarma Gücü, Ers Asansör, Mimir Bilgisayar, Bayram Rentecar, Kirmanlar Düzköyspor, D Grubun da ise Karabörk, Liecester City, Onur Ekmek, Aspava 1, Ekiz Yapı, Soğuksuspor takımları yer alıyor.

Turnuvanın ilk maçı ise 12 Mayıs Perşembe günü 17:00- 18:00 saatleri arasında Ersan Pen ve Sayfiye Gençlik karşılaşmasıyla start alacak.

Turnuva sonunda birinci olan takima çeşitli hediyelerle, ödül verilecek. Ayrica turnuvada takımlar arası en iyi forma da seçilecek.