‘GAZİ MEHMET CINDIK’IN HAYATI VE SIHHİYE ÇADIRI’ ADLI TİYATRO OYUNU DUYGULANDIRDI.

Belediyemiz tarafından 42’inci Giresun Gönüllü Alay Erlerinden ‘Gazi Mehmet Cındık’ın hayatı ve Sıhhiye çadırı’ adlı tiyatro oyunu duygulandırdı.

İlçenin Daylı Köyü’nden olan ve yurdun her cephesinde savaşan Kesik Ali’nin oğlu İstiklal Savaşı Gazisi Mehmet Cındık’ın hayatını konu alan ‘Gazi Mehmet Cındık ve Sıhhiye Çadırı’ adlı tiyatro oyunu Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde sahnelendi.

Televizyoncu Gazeteci Uğur Bilgi’nin kaleme aldığı ve yönetmenliğini Nur Tuba Bilgi’nin yaptığı Görele Nihat Gürel Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin oynadığı ‘Gazi Mehmet Cındık’ın hayatı ve Sıhhiye çadırı’ adlı tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.