GECE GÜNDÜZ MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

Görele Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kent genelinde karla mücadele çalışmalarının gece gündüz sürdürüldüğünü söyledi.

Kar yağışının başladığı andan itibaren ekiplerin olumsuzlukların yaşanmaması için yoğun çaba harcadığını kaydeden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şöyle konuştu:

“Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda beklenen kar yağışı ilçemize geldi. Şehir merkezimizde kar kalınlığı yaklaşık bir metreyi buldu. Buna rağmen belediye ekiplerimiz durmaksızın sabahın erken saatlerinden beridir aralıksız çalışmalarını sürdürmektedir. Greyder ve kepçelerimiz yolların açık tutulması için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Ayrıca temizlik işlerinde görevli işçilerimiz kaldırım temizliğini de devam ettirmekte.”

Kar yağışının ilçede devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bu nedenle açılan yollar yeniden karla kaplanıyor. Yağışa rağmen yollarımızı açık tutmanın gayretindeyiz. Yeter ki halkımız mağduriyetler yaşamasın.” diye konuştu.