GENÇ KIZLARIMIZ TÜRKİYE YARI FINALLERİNDE!

Görele Anadolu Lisesinden oluşan Görele Belediyesi Genç Kızlar Hentbol takımımız, Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan ve Ordu’da düzenlenen Hentbol Genç Kızlar Grup müsabakalarında Sivas ve Trabzon ekiplerini yenip, grup birincisi oldu.

Erzincan’da düzenlenecek olan Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Görele Belediyesi Genç Kızlar Hentbol takımımız, ilçemizin gururu oldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, genç kızlarımızla bir araya gelerek, başarılarından dolayı genç kızlarımızı tebrik etti.

Hedeflerinin Görele’yi Milli takımda temsil etmek ve dünyaya duyurmak olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bu kızlar bizim gururumuz. 3 yıl önce ilçemize belediye olarak tohumunu attığımız Hentbol ’da tamamı Göreleli olan ve Belediye takımımızın Genç kategorisini oluşturan kızlarımız, Ordu’da yapılan Bölge Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek birinci oldular. Hedefimiz genç kızlarımızı milli takımlarda görmektir” dedi.