GEZİ TURUNU TAMAMLAYAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Belediyemizin katkılarıyla Ankara, Çanakkale ve İstanbul gezilerini tamamlayan Görele Nihat Gürel Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Belediyemizin katkılarıyla Okul Müdür Yardımcısı Okan Bilge, öğretmenleri Sedat Pişkin, Alper Şen ve Yasemin Talip önderliğinde Ankara, Çanakkale ve İstanbul gezisine çıkan Görele Nihat Gürel Fen Lisesi’nden 50 öğrenciden bazıları Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geziye çıkan Görele Nihat Gürel Fen Lisesi öğretmenlerinden Alper Şen, Başkanımız Erener’e Görele tablosu hediye etti.

Belediye olarak eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini belirten Başkanımız Erener, ziyarete gelen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.