GİRESUN GÜNLERİNDE GÖRELE FARKI

Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen Giresun Günleri’nde yerini alan Görele Standımız her zaman ki gibi farkını ortaya koydu.

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Giresun Günleri’nde Giresunlu hemşerilerimiz Belediyemiz standına uğrayarak, kemençe eşliğinde memleket özlemlerini giderdikleri gibi, meşhur Görele Köy dondurması ve yöresel ev yemeklerinin damak tadının keyfini yaşadı. Hemşerilerimiz 1.5 metre boyundaki dev kemençe ve yöresel el sanatlarının yanında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Belediyesi standımıza gelen birbirinden değerli isimleri ağırlayarak, kemençenin doğduğu topraklar Görele’nin değerlerini, kültürlerini, yaşatmaya ve tanıtmaya devam ediyor.

Belediyemiz standımızı ziyaret eden hemşerilerimizle de hasbihal etmeyi ihmal etmeyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Yapılan her türlü etkinliklerde kurulan standımızla Görele’nin kültürünü, yöresel ürünlerini tanıtımını sağlamaya çalışıyoruz. Yenikapı’da düzenlenen Giresun Günleri’nde her zamanki gibi yerimizi alarak Görele’nin farkını ortaya koyuyoruz. Standımıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Buda bizleri oldukça memnun ediyor. Ben emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.