GİRESUNSPOR’UN EFSANE FUTBOLCUSU ÜNAL DİKBAŞ, İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TURNUVAYLA ANILDI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresunspor’un ilk Süper Lige çıktığı tarihte deplasman dönüşü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Giresunspor futbolcusu Ünal Dikbaş’ın anısına ilçemizde düzenlenen ‘Masterler Futbol Turnuvası’na katılarak, forma giydi.

Göreleli Hemşerimiz Recep Çolak önderliğinde Belediyemizin destekleriyle düzenlenen ‘Masterler Futbol Turnuvası’nda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Giresunspor futbolcusu Ünal Dikbaş anısına Belediye Başkanımız Tolga Erener’in yanı sıra Görele, Fethiye, Akhisar, Diyarbakır ve İstanbul’daki eski sporcular, 13 Şubat İlçe Stadyumunda ter akıttı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, efsane futbolcularımızın ismini yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla ilçemizde ‘Masterler Futbol Turnuvası’ düzenleyen eski futbolculardan hemşerimiz Recep Çolak’a teşekkür etti.

Bu yıl 3.sü düzenlenen ‘Masterler Futbol Turnuvası’nda birlik ve beraberliğin önemli rol oynadığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Hem ilçemizin önemli değerlerini, hem de birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan güzel bir organizasyon oldu. Bu vesileyle hep birlikte top koşturarak, Giresunspor’un efsane futbolcusu Ünal Dikbaş’ı da anmış olduk. Kendisine tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Böylesine önemli bir turnuvayı ilçemizde hayata geçiren hemşerimiz Recep Çolak’a, ilçemize gelerek turnuvayı şereflendiren Süper Lig hakemlerimizden Yunus Yıldırım ve Aytekin Durmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.