GÖRELE BELEDİYE SPOR KULÜBÜ SPORCULARI MİNİKLER ŞAMPİYONASINDA

Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve 20-29 Temmuz 2022  tarihleri arasında Amasya  ilinde yapılacak olan  Minikler (Bay Bayan)  Türkiye Taekwondo  şampiyonasına ilimizi temsilen katılacak olan kafilede Görele Belediyesi Antrenör ve  Sporcuları Sümeyye Gödek, Ceylin Camadan, Defne Durmuş, Sinem Çelik, Çağan Aras Özdemir, Ecrin Su Çakır ve Melek Dokuzparmak Müsabaka öncesinde Belediye Başkanımız Tolga Erener’ i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, sporcularla tek tek sohbet etti ve sporun barış, dostluk, kardeşlik olduğunu, çocuklara spor yapmaya devam etmelerini gerektiğini anlattı ve sporcularımızı onları desteklemeye devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, minik sporcularımıza  yarışmalarda başarılar diledi.

Antrenörlerimiz Gökhan Kuğu ve Başar Kuğu’da Başkanımıza kendilerinden maddi ve manevi desteklerini esirgemediği için teşekkür ettiler.