GÖRELE BELEDİYESİ BALIK ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİMİZE YOĞUN İLGİ!

Görele Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 2.cisini düzenlediğimiz “Balık Şenliği” etkinliğimiz halkımızdan yoğun ilgi gördü.

Belediyemiz tarafından av sezonunun başlaması dolayısıyla bu yıl 2.cisini düzenlediğimiz “Balık Şenliği” etkinliğimize aşırı yağışa rağmen halkımız yoğun katılım gösterdi. Liman mevkiinde düzenlenen etkinlikte vatandaşlara belediye personellerimizce ekmek arası balık ikram edildi.

Etkinliğimize Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Çınar, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz’in yanı sıra belediye meclis üyeleri, belediye çalışanlarımız ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Çınar, yeni av sezonunun balıkçılara hayırlı olmasını dileyerek, bu etkinliğin ilçede farkındalık oluşturduğunu söyledi.

İlçede birçok ailenin balıkçılıkla geçindiğini belirten Çınar, ”Balıkçılarımız dün gece “Vira Bismillah” diyerek ağlarını Karadeniz’in derin sularına bıraktı. Bugün Türkiye’nin bütün limanlarında aynı heyecan ve telaş ile tüm balıkçılarımız yeni sezon için ağlarını attı. Ben balıkçılarımızın ağlarının bol ve bereketli geçmesini diliyor, hepsine bol kazançlı sezon diliyorum. Görele Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Tolga Erener önderliğinde sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam ediyor. Bu etkinliğimizle birlikte de ilçede farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum. Yoğun yağış altında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize halkımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Emeği gecen Başta Belediye Başkanımız Tolga Erener olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.