GÖRELE BELEDİYESİ ÇOCUK KOROMUZ BÜYÜLEDİ

Görele Belediyesi Çocuk Korosu ’23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’ dolayısıyla verdiği konserde hayran bıraktı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla kurulan ve kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilk konseriyle halkımızın karşısına çıkan Görele Belediyesi Çocuk koromuz sahnede harikalar yarattı.

Birinci ve beşinci sınıf yaş aralığındaki çocuklarımızın oluşturduğu koroyu Ahmet Tolga Melikoğlu yönetti.

Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Çınar, sahnede harikalar yaratan çocukların kendilerine ve ailelerine teşekkür ederek, Belediye Başkanımız Tolga Erener’in adına koro şefi Ahmet Tolga Melikoğlu’na plaket takdim etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye tarafından kültür sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, “Belediyemiz tarafından kurduğumuz çocuk koromuz ekip ruhunun ne demek olduğunu bizlere öğretti. Çocuklarımızı gördükçe, ülkemizin geleceğinin ne kadar çağdaş, aydınlık ve güvenilir olduğunu bir kez daha görüyoruz. Böylesine güzel çocuklarımızı yetiştiren velilerimizin hepsine teşekkür ediyorum” dedi.