GÖRELE BELEDİYESİ EKSİKSİZ EKİP VE EKİPMANLARIYLA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Görele Belediyesi yoğun kar yağışının başladığı andan itibaren eksiksiz ekip ve ekipmanlarıyla karla mücadele çalışmalarına başladı.

Hasta ve cenazesi olan mahalle yollarına öncelik vererek, kar yağışına rağmen çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, kar yağının olumsuz etkisini en aza indirmeyi, vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmamayı amaçlıyor.

Görele Beleye Başkanımız Tolga Erener, yoğun kar yağışına aldırış etmeden çalışmalara başladıklarını, vatandaşların mağdur olmamaları için bu çalışmaların yağış devam etse de sürdürüleceğini söyledi.

Kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmek için belediyemize ait tüm ekip ve ekipmanların hazır halde olduğunu belirten Başkanımız Erener, “Belediyemizce karın ilk gününde itibaren çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmektir. Tüm tedbirimizi aldık. Kar yağışı ve sonrası çalışmalarımızı 24 saat esasına göre sürdüreceğiz” dedi.