GÖRELE BELEDİYESİ GÖRELESPOR SOSYAL TESİSİMİZ HİZMETTE

Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Görele Belediyesi Görelespor Sosyal Tesisimizin resmi açılışı yapıldı.

Spor ve sporcunun her daim yanında olan ve desteğini hiçbir zaman ayırmayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görelespor’un tesisleşmesinde ilçe adına büyük bir eksiklik olan bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.

Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Görelespor Kulüp Başkanı Ahmet Dede, Görelespor yöneticileri ve futbolcularıyla tesisin açılışını yapan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediyemiz tarafından hiçbir masraftan kaçmayarak bitirilen lüks tesisimizde, 28 kişilik konaklama odaları, yemekhane, çamaşırhane, masör odası, toplantı ve sohbet odası bulunduğunu belirtti.

Tesisin ilçeye ve spor camiasına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görelespor ilçemizin marka değeridir. Ben Belediye Başkanı olduğumda Görelespor, Bölgesel Amatör Ligine çıkmış 22 yıl sonra amatörden kurtulmuştu. Hedefimiz artık 3. Lig. Bu sezon hedeflediğimiz hayallerin çok üzerinde bir kadro kuruldu. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Bu yıl elimizde bir fırsat var. Görele’nin bütün akıl insanları artık birleşti. Bir araya geldik. Kim olursa olsun, ne olursa olsun tek ortak hedefimiz Görelespor’u 3. lige çıkarabilmektir” dedi.

Görelespor Kulüp Başkanı Ahmet Dede ise, Belediye Başkanımız Tolga Erener’e çok teşekkür ederek, ilçe sporuna katkılarından dolayı plaket takdim etti.