GÖRELE BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMIMIZ DOLU DİZGİN

Bayanlar Hentbol 2. Liginde mücadele eden Görele Belediyespor Bayan Hentbol Takımı deplasmanda yine galip geldi.

İkinci yarı maçlarına 14 Ocak tarihinde Sinop Kaleşehir deplasmanında başlayan Görele Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı müsabakayı 46-21 skorla oldukça rahat kazanarak, playy-off yolunda bir engeli daha geride bıraktı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener “Bayanlar Hentbol 2. Liginde mücadele eden Görele Belediyespor şimdiye kadar tüm maçlarını kazandı. Görele Belediyespor olarak gençlerimizin aktif olarak sahalarda yer almasını istiyoruz. Bayanlar Hentbol Takımı gençlerimize güzel bir örnek teşkil ediyor. Giresun genelinde yapılan Hentbol müsabakaları ilçemizde düzenleniyor. Yakın gelecekte hentbol Görele ile birlikte anılacaktır.” dedi.

Görele Belediyespor’un hentbol playy-off müsabakalarında iddia gelirlerine kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener “Bayanlar Hentbol 1. Liginde yer almasını planladığımız Görele Belediyespor sürekli iddia gelirleri olan bir takım kimliğine kavuşacaktır. Federasyon ve spor oyunlarından gelecek paralarla ilçemizde diğer spor branşlarının da gelişmesine katkı sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Görele Belediyespor Bayanlar Hentbol Takımı, Çorum Gençlikspor ile 21 Ocak Pazar günü saat 13:00’te Görele Kapalı Spor Solonunda karşılaşacak. Kendi seyircisi önünde maça çıkacak olan kızlardan Göreleliler bir galibiyet daha bekliyor.