GÖRELE BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMIMIZ FARKLI YENDİ

Bayanlar Hentbol 2. Ligi A grubunda mücadele eden Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol takımı, 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Sinop Kaleşehir GSK’yi farklı yendi.

Karşılaşmanın her iki devresine hızlı başlayan Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol takımımız, Sinop Kaleşehir GSK’yi 30-15 skorla mağlup etti.

Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol takımımızı karşılaşmanın bitimine kadar yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, maç sonu hentbol takımımızı galibiyetlerinden dolayı tebrik etti.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Güzel bir hentbol maçına şahitlik ettik. Takımımız güzel bir mücadeleyle sahadan galibiyetle ayrıldı. Ben hepsini tebrik ediyorum. Hedefimiz şampiyonluk, amacımız ise Görele Belediyesinin isminin hentbolla anılmasıdır” dedi.

Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol takımımızın karşılaşmasını Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Tamer Yiğit ve çok sayıda spor sever izledi.