GÖRELE BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMIMIZ LİDERİ TAHTINDAN ETTİ

Türkiye Hentbol Federasyonuyla birlikte yapılan görüşmeler neticesinde Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol takımı resmi olarak kurulmuş oldu.

Görele Belediyesi Hentbol Takımımız Bayanlar Hentbol 2. Lig A grubunda mücadele edecek.

Görele Belediyesi Hentbol Takımımızda hedef şampiyonluk olarak belirlendi.

Görele Belediyesi Hentbol Takımımız Antrenör Gökhan Kolukısaoğlu, Antrenör Yardımcısı Ömer Aksu, Kaleci Antrenör Ercan Ertuğral, Takım Kaptanı Hande Çiftçi ve takım arkadaşlarıyla birlikte Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Hentbol takımına başarılar dileyerek, her zaman arkalarında olacağının sözünü verdi.

Hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Gecen yıldan bu yana vermiş olduğumuz mücadelemiz olumlu bitti. Artık belediyemizin bir hentbol takımı mevcut. Bu anlamda sizlerde bizleri temsil ediyorsunuz. Hedefiniz her zaman başarı olsun. Bunun için bizlerde sizlerin her zaman destekçiniziz. Sizler için elimizden geleni yapacağız. Görele Belediyesinin isminin hentbolla anılmasını istiyoruz” dedi.