GÖRELE BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMIMIZ SÜPER LİG’DE

Kadınlar Hentbol 1. Lig’inde mücadele eden Görele Belediyesi Hentbol Takımımız, ligini lider bitirerek, süper lige yükseldi.

Kadınlar Hentbol 1. Lig’inde mücadele eden ve ligini lider bitirerek, süper lige yükselme başarısı gösteren Görele Belediyesi Hentbol Takımımız, şampiyonluk kupasını Görele’ye getirdi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Kulüp Başkanı Cihan Somuncu, Teknik Direktör Mehmet Ali Binen, takım yöneticileri, futbolcular ve taraftarlar Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Kupa töreninde şampiyonluk kupasını havaya kaldırmanın mutluluğunu yaşadı.

Takım yönetimi, sporcular ve teknik heyeti başarılarından dolayı kutlayan Belediye Başkanımız Tolga Erener, sporcularımızın ve teknik heyetimizin madalyalarını taktı.

Süper Lige çıkarak, Görele’nin ismini tüm Türkiye’ye duyurduklarını için takıma teşekkür eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Kurulduğu günden itibaren yenilgi yüzü görmeyerek, ilçeye büyük başarılar yaşatan hentbol takımızı kutluyorum. Hentbol takımımız başarılarına başarı eklemeye devam ediyor. Tabi ki bu takımın kurulmasında ve başarıya ulaşmasında emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Takımımız alt yapı, yıldız kızlarıyla beraber Süper Ligde de başarılı olacağına eminim. Türkiye’de artık Görele’ni ismi okunacak. Ben çok mutluyum ve gururluyum. Bu mutluluğumuz inşallah her daim devam eder” dedi.

Kulüp Başkanı Cihan Somuncu ise, “2017 yıl önce kurulan kulübün iki yıl gibi kısa zamanda çok büyük başarılara imza attı. Ben başta Belediye Başkanımız Tolga Erener olmak üzere takım ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.