GÖRELE BELEDİYESİ “MEHMET ZEKİ ÖNER” SOSYAL YARDIMLAŞMA MERKEZİMİZİN AÇILIŞINI YAPTIK!

Sosyal hizmetler alanında ilkleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya gayret gösteren Belediyemiz, ihtiyaç sahiplerinin de yanında olmaya, her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için Belediyemiz “Mehmet Zeki Öner Sosyal Yardımlaşma Merkezi”ni hizmete açtı.

Belediyemiz “Mehmet Zeki Öner Sosyal Yardımlaşma Merkezi”nin açılışı Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe Kaymakamımız Ünal Kılıçarslan, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti Görele Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatı, diğer daire amirlerinin katılımıyla Ümraniye Medine Camii Müezzini Ahmet Kayacı tarafından okunan dualar eşliğinde yapıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, burada yaptığı konuşmada, “Bugün yine Görele için güzel bir gün. Görele Belediyesi olarak iki yıldan bu yana almış olduğumuz bu hizmet bayrağını daha da yukarılara çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu güzel hizmetleri Görele’ye kazandırırken sadece belediyemizin imkanlarıyla değil, hayırsever halkımızın da katkılarıyla beraber oluyor. Bugünde bunun en güzel örneklerini yaşıyoruz. Mehmet Zeki Öner bizim emekli öğretmenlerimizden saygıdeğer kişiliktir. Bundan iki ay önce İstanbul’daki bir toplantıda bizim belediye olarak böyle bir fikrimiz olduğunu, onlarında aynı şekilde böyle bir fikirleri olduğunu bizlere söyleyerek, Kumyalı Mahallesi’nde kendilerine ait dükkanı ücretsiz belediyemize tahsis ederek, fiziki donanımını da kendi ceplerinden yaparak, böyle bir hayıra imza atmak istediler” dedi.

Görele halkının ve hemşerilerimizin buradan, gerekse şehir dışından kullanılmamış olan ürün ve eşyalarını burada derleyip, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz bir şekilde verileceğini belirten Başkanımız Erener, “Buda hayırların en güzellerinden biri olduğunu inanıyorum. Allah Görele için hayırsahibi olanların sayılarını arttırsın. Biz hepimiz biriz. Biz belediye olarak hiçbir zaman siyasi ayrım yapmadık. Bizim tek bir düşüncemiz var. Beş yıllık görev süremiz içerisinde bunun iki yılını doldurduk hangi siyasi partiden olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun. Hep bir düşüneceğiz, birlik olacağız, Görele’yi hak etmiş olduğu noktaya hep beraber taşıyacağız. İki yıldan beridir Görele’de çok güzel değişiklikler, güzel gelişmeler var. Bunu özellikle hem siz yaşıyorsunuz, hem de gurbetteki hemşerilerimiz bizleri takip ederek yaşıyorlar. Buda bizim motivasyonumuzu arttırıyor emin olun. Beş yıllık süre zarfımızda halkımıza söz vermiş olduğumuz hizmetlerin bir çoğunun yerine geldiğini göreceksiniz. Şuanda hizmetlerimizin yüzde 50’sini tamamladık” dedi.

Emekli Öğretmen Mehmet Zeki Öner ise, sosyal yardımlaşma merkezinin ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.