GÖRELE BELEDİYESİ YILDIZLAR HENTBOL TAKIMIMIZ ÇEYREK FİNALLERDE

Bayanlar Hentbol 2. Ligi A grubunda mücadele eden Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol takımımızın alt yapısı olan Yıldızlar Hentbol Takımımız, Mehmet Gürel Ortaokulu Müdürü Ali Öztürk ve takım antrenörü Ercan Ertuğral önderliğinde Çorum’da yapılacak Türkiye Çeyrek finalleri öncesi Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Yıldızlar Hentbol Takımımıza başarılar dileyerek, “Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol takımımız gibi sizlerde bizleri onurlandırdınız. Almış olduğunuz başarılarla ilimiz ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizlerle gurur duyuyoruz. Her daim yanınızdayız” dedi.

Görele Belediyesi Yıldızlar Hentbol takımımız, Gümüşhane’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında Trabzon ve Ordu takımlarını yenerek, Çorum’da yapılacak olan Türkiye Çeyrek finallerine katılmaya hak kazanmıştır.